Atgal

Kvietimas dalyvauti konkurse „Baisiai graži Morė“


Šiaulių kultūros centras, būdamas vienas iš didžiausių renginių organizatorių bei aktyvus etninės kultūros puoselėtojas, kviečia visas organizacijas ir bendruomenes aktyviai dalyvauti tradicinėje Užgavėnių šventėje registruojantis į „Baisiai gražios Morės“ rinkimus. 

„Baisiai gražios Morės“ bus eksponuojamos Kaštonų al. Šiauliečiai ir miesto svečiai Šiaulių kultūros centro „Facebook“ paskyroje galės balsuoti „patiktukais“ už labiausiai patinkančią Morę. Balsavimas vyks vasario 21 d. nuo 10.00 val. iki 16.00 val. Kaip ir praėjusiais kartais, trys daugiausiai „patiktukų“ surinkusios komandos bus apdovanotos išskirtiniais prizais. Pagrindinę šventės Morę, kartu su konkurse ir parade dalyvavusiomis „Baisiai gražiomis Morėmis“ sudeginsime, taip išvarysime žiemos tamsos demonus ir pasitiksime pavasarį.

Reikalavimai Morei:
1. Morė pagaminta iš degių medžiagų;
2. lengvai transportuojama – parado metu Morė turi būti nešama, vežama ir pan.;
3. aukštis nuo 1 m iki 1,5 m, plotis iki 1 m.

Norintys dalyvauti persirengėlių eisenoje ir „Baisiai gražios Morės“ rinkimuose turi registruotis iki vasario 14 d. el. p. ausra.brijuniene@siauliukc.lt. Registruojantis prašome nurodyti įstaigą, atsakingo asmens vardą, pavardę, telefono numerį, el. pašto adresą, persirengėlių eisenoje dalyvaujančių žmonių kiekį. Užsiregistravusiems visa organizacinė informacija bus išsiųsta po 2023 m. vasario 14 d.

Nugalėtojams prizus įsteigė „Rūtos“ šokolado fabrikas ir PC „Akropolis“ Šiauliuose.

Informaciniai rėmėjai: medijų grupė „Etaplius“, „Miesto naujienos“, UAB „Šiaulių apskrities televizija“, IĮ„Owexx“.

R. Parafinavičiaus nuotr.


Renginys nemokamas


Atnaujinta: 2023-02-02 14:31