Atgal

Šiaulių dienos 782

2018 m. rugsėjo 6–8 d. vyksianti miesto šventė „Šiaulių dienos 782“ yra viena iš svarbiausių švenčių. Joje skatinamas šiauliečių ir miesto svečių šviečiamasis, kultūrinis, pramoginis užimtumas ir įvairių miesto institucijų bendradarbiavimas.


Šiųmetė šventė pasitinkama pavadinimu „Ateitis mūsų“ ir skleidžiama idėja, kad kiekvieno žmogaus rankose slypi galia kurti modernesnį Pasaulį, Lietuvą, Šiaulius. „Šiaulių dienos“ miesto gyventojus ir svečius stebins ne tik tradiciniais renginiais, bet ir įdomiomis naujovėmis.

Šventinę nuotaiką kurs visuotinė muzikinė-masinė akcija „Ateitis mūsų“, muzikinis fejerverkas ir Šiaulių miesto padanges užvaldysiantys akrobatikos meistrai. Muzikos mylėtojus linksmintis kvies legendinė atlikėja Džordana Butkutė, grupės „Biplan, „Lemon Joy“, atlikėjas Linas Adomaitis, „Radistai DJ“  ir kitos muzikos žvaigždės. Mėgstančius aktyvesnę veiklą vilios Žaidimų parke esančios pramogos: moksliniai eksperimentai, išmaniosios edukacijos, žaidimai, virtualiosios realybės pramogos, atrakcionai ir kitos veiklos. 

Visa programa LT, EN

 




Atnaujinta: 2018-08-31 09:22