Atgal

Užgavėnės prie Aklųjų ir silpnaregių kultūros namų

Aklųjų ir silpnaregių kultūros namai
Kovo 5 d. 15.30 val.

Šalta žiema šalin eina, jau pavasaris ateina! Šiaulių kultūros centro Aklųjų ir silpnaregių skyrius kviečia visus gyventojus kartu varyti žiemą iš kiemo. O kad visi sėkmingai, sočiai ir linksmai pasitiktų pavasarį, privalu įsikūnyti ir į Užgavėnių personažus. Gausus persirengėlių būrys, tradiciniai šventės personažai (daktarai, žydai, jaunavedžiai, čigonai ir kt.) kartu su Šiaulių kultūros centro folkloro ansamblio „Sidabrinė gija“ dalyviais visus linksmins užgavėnių dainomis, šokiais ir žaidimais, jiems nenusileis ir mažieji šventės dalyviai, lopšelio-darželio „Coliukė“ vaikai.
 
Bene siautulingiausią metų dieną tegul netrūksta kaukėtų būtybių šėlsmo, dainų ir ratelių. Kartu su paskutiniais žiemos ir negandų likučiais bus išlydėta Morė. O kas per Užgavėnes sotus, tas būsiąs sotus ir visus metus, todėl linksmoje viktorinoje mįslę įminus, pilvai bus blynais ir gardžiu šiupiniu prikimšti.
 
Liaudies išmintis sako: „Jei Užgavėnės linksmos, linksmi bus visi metai“. Laukiame Jūsų žiemos išvarymo šventėje kovo 5 d. 15.30 prie Šiaulių kultūros centro Aklųjų silpnaregių kultūros namų.

Renginys nemokamas


Atnaujinta: 2019-02-14 09:25