Atgal

Kaip verslo įmonių parama prisideda prie šiauliečių gerovės

Lapkričio 30 d. Prisikėlimo aikštėje įžiebta pagrindinė miesto Kalėdų eglė, šiauliečių jau vadinama Sniego karaliene, kuria šventinę nuotaiką ir primena, kad nenumaldomai artėja gražiausios žiemos šventės. Šūkis „Šiauliai šviečia“ pirmiausia skelbia žinią, kad miestas žiba nuo kalėdinių lempučių spindesio, tačiau drauge primena, kad Šiauliuose gyvena ir verslą kuria „šviečiantys“ žmonės.


Šiaulių kultūros centras, kasmet organizuodamas didžiuosius renginius, kreipiasi į verslo įmones prašydamas paramos visoms iškeltoms idėjoms įgyventi. Renginių organizatoriai džiaugiasi, kad tiek didelės, tiek mažos įmonės į prašymus neigiamai neatsako, todėl visų šiauliečių vardu dar kartą dėkoja verslininkams už jų geranorišką požiūrį į kultūrą ir reikšmingą finansinę paramą. Pasak organizatorių, įvairias iniciatyvas remia ne tik šiauliečių įmonės, tačiau ir organizacijos, įsikūrusios kituose miestuose.

 „Šiauliai atsinaujina. Vykdomi intensyvūs renovavimo darbai kuria darbo vietas ne tik miestiečiams, bet ir kitų Lietuvos miestų gyventojams. Džiaugiuosi, kad čia dirbančios ir verslą plėtojančios įmonės drąsiai įsilieja ir į kultūrinį gyvenimą. Įmonės, rodančios tokią iniciatyvą, tampa mūsų bendruomenės narėmis“, – sako Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.

Verslo atstovai ir šiemet padeda įgyvendinti kalėdinių ir naujamečių renginių ciklo idėjas. Štai naujamečio fejerverko rėmėja – UAB „Plungės lagūna“. Tai viena didžiausių statybos verslo įmonių Žemaitijos regione, ne kartą įvertinta už gamybinę veiklą ir socialinę atsakomybę. Bendrovė visoje Lietuvoje atlieka bendruosius ir specialiuosius statybos darbus, tiesia kelius ir inžinerinius tinklus, stato bei rekonstruoja gyvenamuosius ir negyvenamuosius pastatus, aplinkosauginius objektus, tvarko viešąsias erdves.

Šiauliuose UAB „Plungės lagūna“ jau sėkmingai įgyvendino ne vieną projektą.  „1998 m. dalyvavome tiesiant magistralinį buitinių nuotekų vamzdyną iš Šiaulių į nuotekų valyklą, 2009–2010 metais uždarėme Kairių sąvartyną, 2015 metais pastatėme pavojingų atliekų sąvartyną UAB „Toksika“, o 2016 – Buitinių atliekų sąvartyno III sekciją. Šiuo metu atliekame Draugystės prospekto ir Draugystės kvartalo atnaujinimo darbus“, – darbus vardija įmonės direktorius Darius Bieliauskas.

Pasigrožėti UAB „Plungės lagūna“ dovana šiauliečiams – įspūdingais fejerverkais – miestiečiai kviečiami gruodžio 31 d. 24 val. Prisikėlimo aikštėje.       

Informaciją teikia Šiaulių kultūros centro direktorė Deimantė Bačiulė mob. +370 671 42 889, el. p. deimante.baciule@siauliukc.lt




Atnaujinta: 2019-12-05 09:22