Atgal

Respublikinių moksleivių folklorinių šokių varžytuvių „Patrepsynė 2018“ finalas

Šiaulių arena (Jono Jablonskio g. 16)
Gegužės 12 d. 12 val.

Atrankiniuose turuose laimėjusios šokėjų poros finaliniame „Patrepsynės 2018“ renginyje atskleis liaudies šokio natūralumą, charakteringumą ir regioninius ypatumus. Finalo metu varžysis 94 šokėjų poros iš Šiaulių, Kauno, Panevėžio miestų ir rajonų, Vilniaus miesto, Radviliškio, Prienų, Ukmergės, Biržų, Kelmės, Tauragės, Akmenės, Šilalės, Varėnos ir Marijampolės rajonų. 

Šokėjų poroms bus paskirtos 36 nominacijos už geriausiai pašoktus šokius – joms bus įteikti diplomai ir prizai. Trims poroms, laimėjusioms šauniausių „Patrepsynės 2018“ šokėjų nominacijas, bus įteikti nugalėtojų marškinėliai ir šiauliečio tautodailininko Alberto Martinaičio pagaminti specialūs prizai, kuriuos šokėjai parveš savo atstovaujamoms įstaigoms.

Organizatoriai žada, kad prizais apdovanotos bus ne tik geriausiai komisijos įvertintos poros. Šokėjams bus įteikta daug specialiųjų prizų, kuriuos įsteigė Šiaulių folkloro klubo ,,Patrimpas“ nariai ir bičiuliai, patys šokėjai ir jų vadovai, tėveliai, komisijos nariai, varžytuvių vedėjai, muzikantai ir kiti renginio dalyviai.


Renginys nemokamas


Atnaujinta: 2018-05-16 10:42