Atgal

Verslo parama duoda aukštesnės kokybės renginius

Staiga užklupusi pasaulinė pandemija sujaukė įprastą žmonių gyvenimo ritmą, sutrikdė kultūros, švietimo, sporto ir verslo įstaigų darbą, nukėlė iškeltų idėjų ir svajonių įgyvendinimą. Sudėtingas etapas turėjo įtakos kiekvienam – kuriančiam, dirbančiam ar auginančiam vaikus žmogui. Nepaisant to, svarbiausi dalykai išliko, o gal net sustiprėjo. Puikiu to įrodymu gali tapti miesto šventė, prie kurios veiklų įgyvendinimo, kaip ir kasmet, kviečiami prisidėti verslininkai.


Kokybiški miesto gimtadienio renginiai traukia miesto gyventojus ir svečius. Pastaraisiais metais renginių kokybė gerokai ūgtelėjo dėl gana solidžios verslo paramos. Šiaulių kultūros centras, pagrindinis „Šiaulių dienų 784“ renginių koordinatorius, jau džiaugiasi, kad atsiranda verslo įmonių šiuo sudėtingu laikotarpiu nepamiršusių mecenatystės tradicijų ir žadančių finansiškai prisidėti prie sumanytų šventės veiklų įgyvendinimo. Organizatoriai viliasi, kad rėmėjų būrys dar gausės ir miestiečius galės nustebinti išskirtiniais kokybiškais kameriniais renginiais. 

„Akivaizdu, kad pasaulinė pandemija verslo sektoriui smogė iš esmės. Tačiau žmonių budrumas ir sutelktumas davė rezultatų ir šiandien jau galime kalbėti apie miesto šventės organizavimą. Nuoširdžiai dėkoju visiems verslo atstovams, kurie, sakyčiau, sistemingai remia miesto šventes. Jūsų dėka Šiauliai auga“, – sako miesto meras Artūras Visockas. 

Šiaulių kultūros centras visų šiauliečių vardu dar kartą dėkoja verslininkams už jų požiūrį į kultūrą ir finansinę paramą bei kviečia verslo įmones tapti „Šiaulių dienos 784“ rėmėjais ir tokiu būdu padovanoti nepamirštamų akimirkų šiauliečiams. Dėl Paramos sutarties sudarymo reikėtų kreiptis į Šiaulių miesto dienų organizatorių – Šiaulių kultūros centrą – el. paštu info@siauliukc.lt arba tel.+370 41 42 07 33.

Laimono Simaičio nuotr.




Atnaujinta: 2020-08-07 15:43