Atgal

Šiaulių verslo įmonės – miesto gimtadienio rėmėjai

Šiais metais į Šiaulių dienas miestiečiai ir svečiai bus kviečiami 2023 m. rugsėjo 8–9 d. Organizatoriai viliasi, kad mieste pasklidusios įvairiausios kultūrinės iniciatyvos ir renginiai, kaip jau įprasta, pripildys miesto gatves besišypsančių, optimizmo kupinų žmonių, o turininga renginių programa ne tik paįvairins jų laisvalaikį, bet ir praturtins, paskatins prisidėti prie savęs, miesto kūrimo ir puoselėjimo. Tikimasi, kad miesto šventės dienomis Šiauliai švies kultūra.


Ne paslaptis, kad Šiaulių miesto gimtadienį aukščiausios klasės renginiu kasmet paversti padeda verslo įmonių finansinė parama.

„Kultūra yra neatsiejama žmogaus gyvenimo dalis, tačiau jos nebūtų be vienybės ir bendradarbiavimo. Šiaulių miesto įmonių parama kaskart parodo, kad šiauliečiams rūpi kultūra. Tariu nuoširdų ačiū visoms verslo įmonėms, kurios Šiauliuose organizuojamiems kultūriniams renginiams skiria dalį savo pajamų paramai. Jūsų dosnumas yra puikus įrodymas, kad Šiauliai šviečia“, – sako Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.

Organizatoriai atskleidžia, kad norint įgyvendinti visas numatomas iniciatyvas, labai reikalingas mecenato, rėmėjų ir draugų palaikymas. Vertindamas rėmėjų geranoriškumą, atsakingumą ir visokeriopą pagalbą Šiaulių miesto meras Artūras Visockas ir Šiaulių kultūros centras verslo įmones kviečia prisijungti remiant kultūrą ir drauge sukuriant įspūdingų ir nepamirštamų reginių, kurie suteiks daug šiltų emocijų gyventojams ir miesto svečiams.

Dėl Paramos sutarties sudarymo reikėtų kreiptis į Šiaulių miesto dienų organizatorių – Šiaulių kultūros centrą – el. paštu info@siauliukc.lt arba tel. +370 655 25 518.

Rolando Parafinavičiaus, Jolitos Zablockienės ir Violetos Ramanauskienės nuotr.




Atnaujinta: 2023-04-12 11:39