Atgal

„Šiaulių dienų“ organizatorių komanda ieško savanorių

2019 m. rugsėjo 5–7 d. vyks miesto gimtadienis „Šiaulių dienos 783“. Šiais metais pasitinkame šventę skambiu šūkiu „#AšesuŠiauliai“ kuris jau nuo metų pradžios vartojamas įvairiuose renginiuose ir iniciatyvose. „Šiaulių dienoms“ skirti renginiai drieksis visame mieste, bet eisena, įsimintinas šventės atidarymas, koncertiniai pasirodymai su garsiausiais šalies atlikėjais ir svečiais iš užsienio, kaip ir praėjusiais metais, šurmuliuos Šiaulių arenos prieigose. Kviečiame prisijungti prie didžiausio renginio Šauliuose organizavimo!


Jei esi aktyvus, atsakingas ir darbštus, mėgsti iššūkius, nori tobulėti, bendrauti, susipažinti su bendraminčiais ir įgyti patirties masinių renginių organizavimo srityje, stok į mūsų gretas ir tapk Šiaulių miesto gimtadienio dalimi!

Tavo pagalbos reikės:

  • Renginio paruošimo veiklose rugsėjo 2–6 d.
  • Renginio metu rugsėjo 5–7 d. Pagrindinės savanorių užduotys: erdvių priežiūra ir paruošimas, šventinės eisenos ir motorizuotos kolonos koordinavimas, pagalba techniniam ir kūrybiniam personalui, įvairių pramoginių, edukacinių veiklų koordinavimas ir kitos organizatorių patikėtos užduotys.
  • Renginio erdvių tvarkymo veiklose rugsėjo 8 d.

Laukiame ne jaunesnių kaip 16 metų savanorių. Su visais pasirašysime Savanoriškų darbų sutartis. Primename, kad nepilnamečiams reikalingas raštiškas tėvų sutikimas savanoriauti.

Visiems savanoriams įteiksime padėkas už savanorystę ir atminimo dovanėles.

Pildyk anketą iki rugpjūčio 16 d. ir tapk miesto šventės „Šiaulių dienos 783“ savanoriu!




Atnaujinta: 2019-08-12 10:54