Atgal

Edukacinis užsiėmimas „Molio forma“

Keramika – viena seniausių lietuvių liaudies meno rūšis, kuri išsiskiria savo unikalia istorija, išskirtinėmis lipdymo technikomis, dekoravimo raštų įvairove. Edukacijos metu dalyviai susipažins su keramikos istorija, apžvelgs keramikos dirbinių ekspoziciją, įkurtą Amatų dirbtuvėse, mokysis virvelinės keramikos būdu gaminti puodynėles arba balto šamoto lėkštutę, dekoruotą įspaudais bei angobais. Darbai po nulipdymo bus išdegami su permatoma glazūra ir atiduodami po savaitės.

Edukacinį užsiėmimą pritaikome pagal dalyvių grupės amžių.


Trukmė: nuo 1 val. iki 1 val. 30 min.
Dalyvių skaičius: nuo 5 iki 25
Pasirinkimai:
Edukacinis užsiėmimas Šiaulių kultūros centre (Aušros al. 31) 1 asmeniui: 4 Eur, su nuolaida 2 Eur (be išdegimo), 6 Eur, su nuolaida 3 Eur (išdegant su permatoma glazūra).
Išvažiuojamasis edukacinis užsiėmimas Jūsų įstaigoje Šiaulių mieste 1 asmeniui: 6 Eur, su nuolaida 3 Eur (be išdegimo), 8 Eur, su nuolaida 4 Eur (išdegant su permatoma glazūra).
Virtualusis edukacinis užsiėmimas 1 asmeniui: 6 Eur, su nuolaida 3 Eur (be išdegimo), 8 Eur, su nuolaida 4 Eur (išdegant su permatoma glazūra). 

Registracija tel. +370 678 53 171, el. p. vaida.dambrauskiene@siauliukc.lt

Nuolaida taikoma:
moksleiviui, studentui, pensininkui, pateikusiam LR, ES ar tarptautinį ISIC pažymėjimą, Europos jaunimo kortelę; mokytojui, turinčiam tarptautinį ITIC pažymėjimą; ikimokyklinio amžiaus vaikui; vaikų globos namų auklėtiniui; šeimos namų gyventojui; neįgaliajam; socialiai remtinų moksleivių grupei, pateikusiai sąrašą.

Užsisakius išvažiuojamąjį edukacinį užsiėmimą ne Šiaulių mieste, transporto kaina skaičiuojama pagal Šiaulių kultūros centro teikiamų atlygintinų paslaugų sąrašo automobilio nuomos su vairuotoju paslaugos įkainius.

Registracija čia: https://www.kulturospasas.lt/kulturines-edukacijos/3967




Atnaujinta: 2024-04-11 15:02