Atgal

Paroda „Ką veiki?“ baigsis koncertu ir dūzgėmis

RUGSĖJO 10 d. 19.20–21 val. Šiaulių arenoje (Jono Jablonskio g. 16) vyksiančią parodą „Ką veiki?“ vainikuos COLOURS OF BUBBLES koncertas. Po jų – dūzgės su ARTAS CLUBBING (Power Hit Radio)

„Šiaulių pulsas – tai aktyvūs ir išradingi jo gyventojai“ (COLOURS OF BUBBLES)


Artėjančio Šiaulių gimtadienio proga grupę trumpai pristato vokalistas JULIUS ALEKSOVAS.

– Mums muzika visada buvo hobis, svarbiausias pomėgis, tai niekada nebuvo pagrindinis pajamų šaltinis. Ir šiuo metu dauguma iš mūsų dirbame. Jonas yra kelių inžinierius, Simas – IT specialistas, Paulius po vasaros atostogų grįžo į Šiaulių dramos teatrą, kur dirba garso režisieriumi. Na, tik mes su Tomu šiuo metu niekur nedirbame.

– Kuo dabar grupė gyvena, kokie artimiausi planai?

– Didžiąją vasaros dalį praleidome studijoje kurdami naują albumą. Manome, pavyko visai neblogai, tad spalio gale ar lapkričio pradžioje turėtų prasidėti įrašų sesija. Na, o vasarį turėtų pasirodyti ir pats albumas. Tačiau prieš tai ketiname įrašyti singlą ir videoklipą. Tad artimiausiu metu tikrai neketiname sustoti. Manau, išsiskirstyti visada galima labai greitai, bet susiburti iš naujo kur kas sudėtingiau. Niekad to nepamirštame.

– Kaip jaučiatės grodami Šiauliuose? Kuo skiriasi Šiaulių publika?

– Publika visur ir vienoda, ir skirtinga. Žinoma, namų sienos neretai palaiko stipriausiai, tad Šiauliuose groti labai miela, tačiau Vilniuje dažnai būna tikrai ne prasčiau, kaip ir kokiame Alytuje. Sakyčiau, kartais kur kas jaukiau groti mažesniuose miestuose, mat ten nevyksta tiek renginių, kiek didžiuosiuose, tad visad esi laukiamas ir sutinkamas šiltai.

– Koks yra Šiaulių miesto pulsas?

TOMAS GRUBLIAUSKIS:

– Šiaulių pulsas – tai aktyvūs ir išradingi jo gyventojai, kurie verčia miestą tobulėti ir žengti pirmyn.

 

„Colours of Bubbles“. Pauliaus Šuipio nuotr.
DJ Artas. Asmeninio archyvo nuotr.




Atnaujinta: 2018-05-08 11:54