Atgal

„Šiaulių dienų“ organizatorių komanda ieško savanorių!

2021 m. rugsėjo 10–11 d. Šiauliuose vyks jubiliejinė miesto šventė „Šiaulių dienos 785“. Šventė šurmuliuos gerai pažįstamose bei pamėgtose vietose – miesto bulvare, Prisikėlimo aikštėje, Dainų parke. Po ilgos pertraukos, šventiniai koncertai ir vėl sugrįš į atnaujintą Šiaulių miesto centrinio parko estradą, o nauja šventės erdve taps Salduvės piliakalnis. Kviečiame prisijungti prie didžiausio renginio Šauliuose organizavimo!


Jei esi aktyvus, atsakingas ir darbštus, mėgsti iššūkius, nori tobulėti, bendrauti, susipažinti su bendraminčiais ir įgyti patirties masinių renginių organizavimo srityje, stok į mūsų gretas ir tapk Šiaulių miesto gimtadienio dalimi! Tavo pagalbos reikės:
• Renginio paruošimo veiklose rugsėjo 7–9 d.
• Renginio metu rugsėjo 10–11 d. Pagrindinės savanorių užduotys – erdvių priežiūra ir paruošimas, renginio dalyvių registracijos vykdymas, budėjimas uždarytoje gatvėje, pagalba techniniam ir kūrybiniam personalui, kitos organizatorių patikėtos užduotys.
• Renginio erdvių tvarkymo veiklose rugsėjo 12 d.

Laukiame ne jaunesnių kaip 16 metų savanorių. Su visais pasirašysime Savanoriškų darbų sutartis. Primename, kad nepilnamečiams reikalingas raštiškas tėvų sutikimas savanoriauti.
Savanorių atranka bus vykdoma pagal užpildytus anketos duomenis.

Visiems savanoriams įteiksime padėkas už savanorystę ir atminimo dovanėles.

Savanoriauti gali tik galimybių pasą turintys asmenys. Pasirašant savanorystės sutartį, reikės pateikti galimybių paso kopiją.

Pildyk anketą iki rugpjūčio 30 d. ir tapk jubiliejinės miesto šventės „Šiaulių dienos 785“ savanoriu!




Atnaujinta: 2021-08-23 16:41