Atgal

Džiazo orkestro „Romuva“ 10-mečio koncertas

Šiaulių kultūros centro Didžioji koncertų salė (Aušros al. 31)
Lapkričio 7 d. 15 val.

Šiaulių „Romuvos“ gimnazijos džiazo orkestras „Romuva“ šiemet švenčiantis 10-ąjį kūrybinės veiklos jubiliejų savo klausytojams, draugams, bičiuliams, kolegoms ir visiems muzikos mylėtojams dovanoja ypatingą jubiliejinį koncertą.

Šis orkestro koncertas – tikra muzikos bei džiazo šventė tiek patiems atlikėjams, tiek labai išsiilgtiems žiūrovams. Po ilgą laiką trukusio kultūrinio sąstingio sugrįžimas į didžiąją sceną gyvam pasirodymui suteikia daug džiaugsmo, tačiau priverčia rūpestingai ruoštis ypatingam pasirodymui. Galingas instrumentų skambesys ir kruopščiai orkestro vadovo Romualdo Žukausko atrinkta programa visiems atvirame koncerte sujungs muzikantų bei klausytojų širdis, paskatins užmiršti kasdienius rūpesčius ir leis įsijausti į didingos muzikos sūkurį.

Koncerte nuskambės tiek visame pasaulyje gerai žinomi džiazo klasikos šedevrai, tiek šiuolaikinės džiazo kompozicijos, kurios leis pasinerti į svaigulingą funk’o, svingo ir bliuzo pasaulį. Glenn Miller, Stevie Wonder, Gordon Goodwin, Clifford Brown ir kitų kompozitorių kūriniai, kuriuos papildys ir orkestro solistai, nepaliks abejingų ir tikime, jog kiekvienas klausytojas išgirs tai, dėl ko ir gyvuoja nuostabi džiazo muzika.

Tiek ir dar daugiau muzikinių siurprizų šiame koncerte – lauksime atvykstant!

Orkestro vadovas ir dirigentas Romualdas Žukauskas.

Renginio vedėjai – Raimonda Sližienė ir Lukas Aluzas

Koncertas visai šeimai, įėjimas nemokamas.

Galimybių pasas yra privalomas!


Renginys nemokamas


Atnaujinta: 2021-10-27 13:13