Atgal

„Šiaulių dienų“ organizatorių komanda ieško savanorių!

2022 m. rugsėjo 9–10 d. Šiauliuose vyks miesto šventė „Šiaulių dienos 786“. Šventė šurmuliuos jau gerai pažįstamose bei pamėgtose miesto vietose – Pėsčiųjų bulvare, Prisikėlimo aikštėje, Talkšos ežero pakrantėje, Dainų parke, Šiaulių miesto centrinio parko estradoje ir daug kur kitur. Kviečiame prisijungti prie didžiausio renginio Šauliuose organizavimo!


Jei esi aktyvus, atsakingas ir darbštus, mėgsti iššūkius, nori tobulėti, bendrauti, susipažinti su bendraminčiais ir įgyti patirties masinių renginių organizavimo srityje, stok į mūsų gretas ir tapk Šiaulių miesto gimtadienio dalimi! Tavo pagalbos reikės:

• Renginio paruošimo veiklose rugsėjo 5–8 d.
• Renginio metu rugsėjo 9–10 d. Pagrindinės savanorių užduotys – erdvių priežiūra ir paruošimas, renginio dalyvių registracijos vykdymas, budėjimas uždarytoje gatvėje, pagalba techniniam ir kūrybiniam personalui, kitos organizatorių patikėtos užduotys.
• Renginio erdvių tvarkymo veiklose rugsėjo 11 d.

Laukiame ne jaunesnių kaip 14 metų savanorių. Su visais pasirašysime Savanoriškų darbų sutartis. Primename, kad nepilnamečiams reikalingas raštiškas tėvų sutikimas savanoriauti.

Savanorių atranka bus vykdoma pagal užpildytus anketos duomenis.


Pildyk anketą ir tapk miesto šventės „Šiaulių dienos 786“ savanoriu! Registracija vyksta iki rugsėjo 6 d.




Atnaujinta: 2022-08-23 16:17