Atgal

Pasimatymas „La La Lande“. Šiaulių kultūros centro gimtadienio vakarėlis

Talkšos ežero pakrantė
2023 m. liepos 13 d. 18.30 val.
Renginys nemokamas

2023 m. liepos 13 d. Šiaulių kultūros centras jau tradiciškai kviečia į gimtadienio vakarėlį!

Po atviru dangumi įsikursiantis renginys stebins jaukia atmosfera, dar Šiauliuose niekada nesisvečiavusiu Kristupo festivalio programos koncertu, pikniku, nuotraukų paroda, didžiaisiais lauko žaidimais, kiekvienam svečiui – atminimo fotografija ir, žinoma, gimtadienio tortu.

Koncerto „Pasimatymas „La La Lande“ atlikėjos – prestižinio Opus Klassik apdovanojimo nominantė IEVA DŪDAITĖ (fortepijonas), dainininkė MARIJA DŪDAITĖ (vokalas).

Jaukiai įsitaisiusius, jus apgaubs galybę apdovanojimų susižėrę kūriniai. Jiems skambant nusikelsite į „La La Landą“.

Kas tas „La La Landas“? Taip vadinamas Los Andželas arba Holivudas. Dar sakoma, jog tai – fantastinė būsena, svajonių pasaulis. Taip pat – kino filmas, susižėręs net 6 Oskarus, 7 Auksinius gaublius bei galybę kitų apdovanojimų. Vienam vakarui juo virs ir žalioji Šiaulių erdvė, kai į sceną žengs pianistė Ieva Dūdaitė.

Įkvėpta kino hitų „La La Land“ („Kalifornijos svajos“) ir „A Star is Born“ („Taip gimė žvaigždė“) garso takelių, fortepijono garsais atlikėja atkurs gražiausius bei jautriausius šių filmų momentus.
Pianistė prisipažįsta, jog skambant „City of Stars“, „A Lovely Night“, „Shallow“, „I‘ll Never Love Again“ bei kitoms fantastiškoms melodijoms, smarkiau plaks ne tik klausytojų, bet ir jos pačios širdis: „Rinkau kūrinius, kurių keliamos emocijos – tarsi amerikietiški kalneliai. Kiekvienas esame jais važinėję, kurdami santykius, siekdami svajonių. „La La Land“ tema artima man ir kiekvienam – apie žmones, siekiančius savo svajonių.

Tuo tarpu „Taip gimė žvaigždė“ pasakoja apie priklausomybę ir antgamtinę, transformuojančią, romantišką muzikos galią. Klausant šių filmų muzikos atrodo, jog daugelis dainų jau seniai tūnojo galvoje – tokios artimos ir atpažįstamos. Ne veltui iš karto tapo klasika...“
Patirkite nepamirštamą „Pasimatymą La La Lande“!

Programoje kūriniai iš kino filmų „La La Land“, „Taip gimė žvaigždė“ garso takelių

Video: https://www.youtube.com/watch?v=AaBBy6VnNVs 

Daugiau informacijos: https://www.siauliukc.lt/news/2232/63/Siauliu-kulturos-centro-gimtadienio-vakarelis-padovanos-La-La-Lando-nuotaika-mieste/ 

Įėjimas laisvas

Renginio trukmė: ~2 val.

Organizatorius – Šiaulių kultūros centras, partneris – Kristupo festivalis.
Informaciniai rėmėjai: medijų grupė „Etaplius“, „Miesto naujienos“, „Saulės radijas“. 


Renginys nemokamas


Atnaujinta: 2023-07-10 16:46