Atgal

„Šiaulių dienų“ organizatorių komanda ieško savanorių

2018 m. rugsėjo 6–8 d. vyks miesto gimtadienis „Šiaulių dienos 782“. „Šiaulių dienos“ – viena svarbiausių švenčių mieste, kuri gausi šviečiamųjų, kultūrinių, pramoginių renginių ir kasmet pritraukia minias šiauliečių bei miesto svečių. Šiais metais pasitinkame šventę pavadinimu „Ateitis mūsų“ ir skleidžiame idėją, kad kiekvieno žmogaus rankose slypi galia kurti modernesnį Pasaulį, Lietuvą, Šiaulius. Prisidėti prie didžiausio renginio Šauliuose organizavimo kviečiame ir Tave!


Jei esi aktyvus, atsakingas ir darbštus, mėgsti iššūkius, nori tobulėti, bendrauti, susipažinti su bendraminčiais ir įgyti patirties masinių renginių organizavimo srityje, stok į mūsų gretas ir tapk Šiaulių miesto gimtadienio dalimi! Tavo pagalbos reikės:

• Renginio paruošimo veiklose rugsėjo 3–6 d.
• Renginio metu rugsėjo 7–8 d. Pagrindinės savanorių užduotys – erdvių priežiūra ir paruošimas, šventinės eisenos ir motorizuotos kolonos koordinavimas, pagalba techniniam ir kūrybiniam personalui, įvairių pramoginių, edukacinių veiklų koordinavimas ir kitos organizatorių patikėtos užduotys.
• Renginio erdvių tvarkymo veiklose rugsėjo 9 d.

Laukiame ne jaunesnių kaip 16 metų savanorių. Su visais pasirašysime Savanoriškų darbų sutartis. Primename, kad nepilnamečiams reikalingas raštiškas tėvų sutikimas savanoriauti.

Visiems savanoriams įteiksime padėkas už savanorystę ir atminimo dovanėles.

Kviečiame užpildyti savanorio anketą. Registracija vyksta iki rugpjūčio 17 d.




Atnaujinta: 2018-07-26 16:12