Atgal

Puikūs kultūros renginiai – Šiaulių verslo dovana

Verslas vis aktyviau remia Šiaulių renginius ir kitas kultūrines iniciatyvas. Vien rėmėjų indėlis rengiant didžiausią metų šventę – miesto gimtadienį – išties įspūdingas. Šiemet prisidėti prie šventės „Šiaulių dienos“ kviečiami ir mažieji verslininkai.


Apibendrinus keleto pastarųjų metų duomenis, rezultatas maloniai nustebino. Šiaulių verslo prisidėjimas prie kokybiškų miesto gimtadienio renginių išaugo ne procentais, o kartais. Tiesa, miesto biudžeto lėšų šventės kultūros iniciatyvoms skiriama taip pat gerokai daugiau, tačiau rėmėjų dalis vis dar trečdaliu didesnė. 2014 metais miesto šventei „Šiaulių dienos“ verslas skyrė vos 20 tūkstančių eurų, o 2015-aisiais ši suma išaugo trigubai! Socialiai atsakingo verslo paramos dalis ir toliau kasmet auga po 10–20 tūkstančių.  

„Visų miesto gyventojų vardu noriu padėkoti tikrais miesto patriotais tampantiems verslininkams. Kartu kuriame kultūrą, kuri džiugina ir šiauliečius, ir miesto svečius. Verslo aktyvumą aš vertinu kaip palaikymą, kaip prisidėjimą prie dabartinės valdžios pastangų ir priimamų sprendimų“, – sakė Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.

Šventinis prekymetis – neatsiejama „Šiaulių dienų“ dalis. Pasidalydami savo kuriamais gaminiais ir produkcija, mugės dalyviai atstovauja Šiaulių regiono ir visos Lietuvos amatininkams, tautodailininkams, kūrėjams ir menininkams.

 Kaip žinia, visi prekybininkai, norintys užsiimti prekyba ar teikti paslaugas „Šiaulių dienos 782“ šventiniame prekymetyje, šiais metais moka tik  simbolinę rinkliavą, todėl fizinius ir juridinius asmenis kviečiame geranoriškai prisidėti paremiant Šiaulių miesto gimtadienio šventės renginius. Bet kokia Jūsų paskirta pinigų suma padės efektyviau įgyvendinti organizuojamas veiklas ir sukurti turiningesnę šventę šiauliečiams ir miesto svečiams.

Paskirtas lėšas galima pervesti į Šiaulių kultūros centro sąskaitą (sąskaitos nr. LT407300010113138099) arba sudaryti Paramos sutartį. Norintys sudaryti Paramos sutartį, turi kreiptis į Šiaulių miesto dienų organizatorių – Šiaulių kultūros centrą – el. paštu info@siauliukc.lt arba tel.+370 41 42 07 33.

Šiaulių kultūros centro ir Bendrųjų reikalų skyriaus informacija




Atnaujinta: 2018-08-14 13:31