Atgal

Kūrybiškumo stovykloje liejosi kūrybiškumas


Šiemet žiemos atostogos vaikams nebuvo nuobodžios,nes vasario 19–23 d. Šiaulių kultūros centre buvo organizuojama kūrybiškumo stovykla „Amatų marginys“.

Visą savaitę trukusi stovykla vaikams padovanojo teigiamų emocijų ir įspūdžių pluoštą. Čia kiekvienas turėjo progą ne tik susirasti naujų draugų, bet ir išbandyti įvairias edukacines, pramogines veiklas su Šiaulių kultūros centro kolektyvu.

Jaunieji stovyklautojai dalyvavo edukaciniuose užsiėmimuose Šiaulių kultūros centro Amatų dirbtuvėse su edukatorėmis Kristina Mickūne ir Gintare Daunyte, kurių metu, pasitelkdami įvairias menines priemones, gaminosi vardinius ženkelius, maišelius, muilą, pynė apyrankes, dekoravo molio lipdinius. Konstravimo ir programavimo su „Cubroid“ programa mokėsi su Šiaulių lopšelio-darželio „Berželis“ STEAM centro vadove Laura Zinkevičiene. 

Po paskutinių užsiėmimų vaikai buvo apdovanoti specialiais stovyklos pažymėjimais. Stovyklautojai namo grįžo pasisėmę teigiamų emocijų, naujų pažinčių, linksmai praleidę laiką ir įkvėpti tobulinti savo kūrybinius gebėjimus.

Liubov Yarmoshenko nuotr. 




Atnaujinta: 2024-02-23 13:28