Atgal

Dėl planuojamų kalėdinių, naujamečių renginių

Gruodis – nepamirštamų ir svarbiausių metų švenčių laukimo mėnuo. Organizuojami šventiniai renginiai buria bendruomenės narius, rūpinasi gyventojų ir miesto svečių kultūriniu ir pramoginiu užimtumu, skatina aktyvų įvairių institucijų bendradarbiavimą.


Kalėdos – šeimos šventė. Šiųmetės šventės organizatoriai įsitikinę, kad tai ir miesto bendruomenės, kaip vienos didelės šeimos, šventė. Būnant drauge ne tik puoselėjamos visuotinos vertybės, bet ir kuriamos savos tradicijos, auginami ir tvirtinami šeimos, bendruomenės santykiai. Dėl tos priežasties kalėdinių ir naujamečių renginių ciklas pavadintas „Mūsų Kalėdos“. Šventės tema, organizuojami renginiai, kuriamos pramogos vaikams ir suaugusiems leis pajusti švenčių ypatingumą ir jaukumą, kvies nepamiršti šv. Kalėdų prasmės, įprasmins svarbiausius, pamatinius dalykus, ragins entuziastingai ir vieningai atšvęsti gražiausias metų šventes.

Pirmąją kalendorinės žiemos dieną, gruodžio 1-ąją, vyks miesto Kalėdų eglės įžiebimo šventė, kurioje bus galima grožėtis ne tik įspūdingu teatralizuotu šventiniu koncertu, pabendrauti su tikruoju Kalėda, aktyviai dalyvauti snieguotose pramogose, bet ir klausytis garsių šalies atlikėjų koncerto. Renginių, papuošiančių ir praturtinsiančių programą, šventiniu laikotarpiu vyks ir daugiau. Šiauliečiams bus siūlomi nepamirštami koncertai, jaukūs susitikimai ir vakarai, dalytis gerumu kvies įvairios akcijos.

Kiekvieną gruodžio mėnesio šeštadienį prie miesto Kalėdų eglės bus organizuojami šventiniai renginiai vaikams ir suaugusiems, kuriuose netrūks įvairių snieguotų pramogų, bus galima pasišildyti arbata ir paragauti skanėstų. Šiaulių kultūros centras – pagrindinis šventinių renginių organizatorius – kviečia kurti šventę drauge.

Teikite informaciją apie planuojamus viso šventinio laikotarpio renginius, parodas, akcijas ir pan., taip pat reikškite norą, rodykite iniciatyvą dalyvauti ir kurti renginius šeštadieniais, kad galėtume parengti bendrą šventės programą. Šventės laikotarpis: 2018 m. gruodžio 1 d. – 2019 m. sausio 15 d.

Šventės organizatoriai spausdins bendrą šventės renginių programą, ją skelbs internete. Pagrindinė programa, kuri atitiks šventės tematiką bei vyks šventiniu laikotarpiu, bus spausdinama plakatuose, brošiūrose, viešinama Clear Chaannel stenduose. Informacijos laukiama iki 2018 m. spalio 15 d. Laiku nepateikus informacijos, renginys bus skelbiamas tik šventės programoje internete.

Informaciją apie renginius prašoma pateikti Šiaulių kultūros centro Komunikacijos skyriaus vedėjai Irmai Jurgaitytei el. p. irma.jurgaityte@siauliukc.lt

Renginio registracijos forma




Atnaujinta: 2018-09-27 14:46