Atgal

Dailininko Rimanto Daugino tapybos darbų paroda

Rėkyvos kultūros namai
Gegužės 3 d. – birželio 4 d.

Nuo gegužės 3 d. iki birželio 4 d. Šiaulių kultūros centro Rėkyvos kultūros namuose veiks Dailininko Rimanto Daugino tapybos darbų paroda. Parodoje eksponuojami gamtos, daugiausiai kalnų ir miškų, motyvais paremti paveikslai bei gyvūnijos vaizdai.

APIE AUTORIŲ 

Gimiau 1964 kovo 14 d. Prienų mieste. Šiauliuose gyvenu nuo 1966 metų. Rėkyvoje užaugau, o su šeima pačioje Rėkyvos gyvenvietėje gyvenu nuo 1994 metų.

Teptuką ir pieštukus į rankas paėmiau darželyje, piešimo pagrindus gavau mokykloje piešimo mokytojos Zitos Beinoravičienės ir mamos Irenos Dauginienės dėka. Jokių dailės ir menų mokyklų nesu baigęs. Laisvalaikiu piešdavau savo malonumui linksmų gyvūnėlių veidukus.

Keturiasdešimt penkis metus teptuko rankose nelaikiau ir nepiešiau. 2018 metų rudenį profesorius dailininkas Antanas Visockas ir keramikė Aldona Visockienė pakvietė į dailės studiją „Paletė“. Pradėjau mokytis tapymo meno ir tapyti nesudėtingus paveiksliukus.

Tapymas man – meditacija, žaidimas spalvomis ir galimybė mano nutapytus paveikslėlius parodyti Lietuvos žmonėms. Teko dalyvauti su tapytais paveikslėliais „Paletės“ ir tautodailės parodose.

Parodos autorius Rimantas Dauginas


Renginys nemokamas


Atnaujinta: 2019-04-25 10:43