Atgal

Motinos dienai skirtame koncerte – nuoširdumu spinduliuojantys šokiai ir dainos

2019 m. gegužės 2 d., ketvirtadienį, 18 val. Valstybinio Šiaulių dramos teatro didžiojoje salėje (Tilžės g. 155) vyks tradicinis Motinos dienai skirtas koncertas „Gerumo sparnai“. Koncerto metu nauja, specialiai paruošta menine programa Šiaulių miesto mamas ir kitus renginio žiūrovus džiugins Šiaulių kultūros centro choreografijos studija „Aušrelė“, gražiausias dainas ir šokius dovanos kolektyvo draugai iš Šiaulių ir Rygos.

Organizatorius – Šiaulių kultūros centras, Šiaulių kultūros centro choreografijos studija „Aušrelė“.

Koncertas mokamas. Bilietus galima įsigyti internetu ticketmarket.lt, „Ticket market“ bilietų platinimo kasose. Bilieto kaina – 5 Eur. Moksleiviams, studentams, pensininkams, neįgaliesiems, pateikusiems pažymėjimą, – 2,50 Eur. Vaikams iki 5-erių metų, neužimantiems vietos, – nemokamai.


Motinos diena – viena svarbiausių pavasario švenčių, kai visas dėmesys skiriamas brangiausiam žmogui – mamai. Choreografijos studija „Aušrelė“, norėdama ypatingai pasveikinti savo ir visas Šiaulių miesto mamas, organizuoja išskirtinį koncertą, kuriame atliekami šokiai ir dainos skiriamos būtent joms.

„Tai tradicinis, mūsų kolektyvo organizuojamas koncertas. Kodėl koncertą pavadinime „Gerumo sparnai“? Kai organizavome pirmą kartą, renginį vainikavo „Lauros studijos“ atliekama daina „Gerumo sparnai“. Tas pavadinimas mums pasirodė labai taiklus, taip renginiui pritiko... Nes mamos spinduliuoja meilę, šilumą ir gerumą ir tarsi apglėbia savo vaikus gerumo sparnais“, – sako choreografijos studijos „Aušrelė“ kultūrinės veiklos vadybininkė Zita Mundinienė.

Studijos „Aušrelė“ meno vadovas M. Kosaitis atskleidžia, kad renginio žiūrovai mėgausis naujais, pirmą kartą rodomais pasirodymais. Koncerte dalyvaus visos choreografijos studijos „Aušrelė“ grupės, o ypač pasirodyti nekantrauja naujokai – 4 metų amžiaus šokėjai. „Šis koncertas jiems svarbus ne tik dėl to, kad skiriamas jų mylimiausiam žmogui, bet ir dėl to, kad tai jiems  pirmoji premjera. Šokėjai intensyviai ruošiasi, daug repetuoja, kad sukurtų tikrą šventę mamoms ir visiems kitiems žiūrovams“, – pasakoja M. Kosaitis.

Koncerte nuoširdžiais pasirodymais džiugins net tik organizatorė Šiaulių kultūros centro choreografijos studija „Aušrelė“ (meno vad. Mindaugas Kosaitis, meno vadovo asist. Vita Adomėnaitė-Butnorienė), bet ir studijos draugai: vaikų choreografinis ansamblis „Zadorinka“ (meno vad. Natalija Čerepenenkova), atvyksiantis iš Rygos, „Lauros studija“ (vad. Laura Remeikienė ir Agnė Michalenkovaitė), solistas Arminas Stočkus (mokyt. Elytė Motuzienė) ir Juventos progimnazijos vokalinis ansamblis „Kregždutės“ (mokyt. Ramunė Urniežienė). Renginį ves Raimonda Šližienė.

„Nuoširdus, kūrybiškas, šiltas, gerumu ir dėkingumu spinduliuojantis koncertas“, – taip renginį apibūdina organizatoriai ir kviečia ne tik mamas, bet ir tėčius, močiutes, senelius, brolius ir seseris, draugus ir kitus artimuosius dieną praleisti ypatingai.

Informaciją teikia choreografijos studijos „Aušrelė“ kultūrinės veiklos vadybininkė Zita Mundinienė, mob. 8 614 19 562.




Atnaujinta: 2019-04-30 15:56