Atgal

Kvietimas teikti informaciją apie planuojamus renginius miesto šventėje „Šiaulių dienos 783“

2019 m. rugsėjo 5–7 dienomis vyks Šiaulių miesto šventė „Šiaulių dienos 783“. Renginių koordinatorius – Šiaulių kultūros centras – siūlo keliauti su skambiu šūkiu „#AšesuŠiauliai“, kuris jau nuo metų pradžios buvo vartojamas įvairiuose renginiuose ir iniciatyvose. Organizuojama švente siekiama, kad visi šiauliečiai pasijustų vienos bendros vizijos kūrėjais, jaustų miesto pulsą ir drąsiai galėtų pasakyti: „Aš esu Šiauliai“. Tikimės, kad šventinė „Šiaulių dienų“ renginių programa bus įdomi ir patraukli plačiai žmonių auditorijai, kad kiekvienas šiaulietis ras sau tinkamų pramogų, taps šventės kūrėju ir ambasadoriumi.


„Šiaulių dienoms“ skirti renginiai drieksis visame mieste, bet eisena, įsimintinas šventės atidarymas, koncertiniai pasirodymai su garsiausiais šalies atlikėjais ir svečiais iš užsienio, muzikinis fejerverkas, kaip ir praėjusiais metais, vyks Šiaulių arenos prieigose. Miestiečiams išskirtinę šventinę nuotaiką kurs ir į pramogų sūkurį kitose miesto erdvėse įsitraukti kvies pilietiškumo žaidynės, mėgėjų meno pasirodymai, parodos, šventinis prekymetis ir kitos šiauliečių iniciatyvos.

Tad kviečiame prisijungti prie šventės veiklų įgyvendinimo ir miestui bei jo gyventojams padovanoti įsimintinų akimirkų. Prašome teikti informaciją apie planuojamus renginius, parodas, akcijas ir pan., kad galėtume parengti bendrą šventės renginių programą. Pagrindinės šventės dienos – rugsėjo 5–7 d. Internete bus skelbiama bendra šventės renginių programa. Pagrindinė programa, kuri absoliučiai atitiks šventės tematiką, apims ne į siaurą ratą, o į plačią visuomenės dalį orientuotus renginius, bus spausdinama ir plakatuose. Informacijos lauksime iki 2019 m. birželio 20 d. Laiku nepateikus informacijos, renginys bus skelbiamas tik šventės programoje internete.

Labai kviečiame aktyviai komunikuoti ir artėjant renginiams. Jūsų siunčiamą informacinį tekstą su nuotraukomis pasidalysime ir bendroje Šiaulių dienų paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Visą informaciją apie renginius prašome pateikti Šiaulių kultūros centro Komunikacijos skyriaus vedėjai Irmai Jurgaitytei el. p. irma.jurgaityte@siauliukc.lt.

Tikimės, kad 2019-ųjų šventės programa dėl visų mūsų pastangų nenuvils nė vieno skirtingo amžiaus, skonio ar interesų šiauliečio ir miesto svečio.

Kvietimas teikti informaciją apie planuojamus renginius miesto šventėje „Šiaulių dienos 783“

Renginio registracijos forma




Atnaujinta: 2019-06-10 14:25