Atgal

„Šiaulių dienos 783“: registracija į eiseną

Tradiciškai susiklostė, kad miesto šventė „Šiaulių dienos 783“, kuri vyks 2019 m. rugsėjo 5–7 dienomis, prasidės šventine eisena. Keliaudami su skambiu šūkiu „#AšesuŠiauliai“, kuris jau nuo metų pradžios buvo vartojamas įvairiuose renginiuose ir iniciatyvose, kviečiame pasijusti vienos bendros vizijos kūrėjais, jausti miesto pulsą ir drąsiai sakyti: „Aš esu Šiauliai“.


Šventinė eisena, kurioje šiauliečiai dalyvauja gausiai ir išmoningai, šiemet ragina atspindėti  šventės šūkį „#AšesuŠiauliai“. Prisistatykite atspindėdami savo organizacijos išskirtinumą ir savitumą, aprangą ir atributiką.

Numatoma, kad delegacijai eisenoje atstovauti galės pėsčiųjų grupė, motorizuota grupė ar mišri grupė t. y. pėsčiųjų grupė kartu su motorinėmis priemonėmis.  

Numatoma, kad rugsėjo 6 d. šiauliečių eisena pajudės Šiaulių arenos link apie 19 val. iš Žaliūkių g.

Eisenos dalyvius kviečiame registruotis el. p. ausra.brijuniene@siauliukc.lt iki rugpjūčio 30 d. Atsakingas asmuo renginių organizavimo skyriaus etninės kultūros specialistė Aušra Brijūnienė. Kilus organizaciniams klausimams skambinti tel. (8 41) 52 56 93.

Kvietimas registruotis į eiseną

Šventinės eisenos dalyvio anketa




Atnaujinta: 2019-06-10 16:15