Atgal

Dosnūs Šiaulių verslininkai remia „Šiaulių dienas“

Miesto šventė „Šiaulių dienos 783“ šiemet miesto mero Artūro Visocko iniciatyva pavadinta „Aš esu Šiauliai“. Šūkis iškelia kiekvieno šiauliečio svarbumą ir skelbia, kad visi mes, gyvendami, kurdami, emigruodami ir imigruodami, kuriame ne tik savo, bet ir Šiaulių portretą. Miestą kuria patys žmonės ir nuo visų mūsų priklauso, kokiame mieste gyvename ir kokią ateitį turėsime.

„Šiaulių dienos“ – ne tik renginių, išskirtinių koncertų, įspūdingų fejerverkų prisodrinta šventė. Tai ir žmonių susibūrimo ir mecenatystės įrodymas. Šventė neįsivaizduojama be rėmėjų, kurie savo finansine parama dovanoja nepamirštamų akimirkų visiems šiauliečiams ir miesto svečiams.

„Džiaugiuosi, kad Šiauliuose verslą plėtojančios įmonės nepraranda, o vis stiprina savo tikėjimą Šiauliais, čia kuria ir stiprina savo verslo idėjas, tampa atsakingomis įmonėmis ir dalijasi uždirbtais pinigais su visais miestiečiais. Gerbtinas ir sektinas toks didžiųjų įmonių pavyzdys“, – sako miesto meras Artūras Visockas.

Šventės organizatorius – Šiaulių kultūros centras – dėkoja visoms rėmėjams, prisidėjusiems prie miesto šventės veiklų įgyvendinimo, ir kviečia susipažinti su didžiausią paramą skyrusiomis įmonėmis.


MECENATAS

UAB „NOSTRADA“

UAB „Nostrada“ pagrindinė veikla yra tarptautiniai pervežimai. Ji priklauso „RV TRANSPORT“ įmonių grupei, kurios prekinis ženklas jau puikiai atpažįstamas visoje Europoje. Įmonė antrus metus iš eilės buvo įvertinta sertifikatu „Stipriausi Lietuvoje 2017–2018“. Sertifikatas pažymi UAB „Nostrada“ turimą aukštą kredito reitingą ir indėlį kuriant geresnę Lietuvos ekonomikos ateitį. Pagal transporto apimtį UAB „Nostrada“ yra viena didžiausių vežėjų įmonių Lietuvoje, turinti daugiau nei 1000 vilkikų ir nuolat didinanti vilkikų parką.

„Augame ir plečiamės labai sparčiai, todėl logistikos centro, biuro ir gamybinių patalpų statybomis bus suteikiama galimybė naujoms darbo vietoms Šiauliuose. Investuodami į žaliosios energetikos projektus, mes rūpinamės gamta. Darbuotojų sveikatos gerinimui suteikiame galimybę nemokamai sportuoti sveikatingumo centruose. Įkurtais filialais Europoje vystome bendradarbiavimą su užsienio partneriais, komandiruotėms vykstame ne tik į Europą, bet ir į JAV, Rytų Aziją, todėl pasaulis mums darosi vis labiau pažįstamas. Stengiamės sukurti kuo didesnę naudą Šiaulių miestui, todėl džiaugiamės galėdami prisidėti prie Šiaulių dienų renginio jau antrus metus iš eilės esame „Šiaulių dienų“ mecenatas, – sako UAB „Nostrada“ direktorius Egidijus Švėgžda.

 

DIDIEJI RĖMĖJAI

UAB „BODESA“

Įmonė „Bodesa“ šiemet pažymėjo 23 metų veiklos sukaktį. 3 darbuotojai veiklos pradžioje, o 200 darbuotojų dabar – tai skaičiai, rodantys aktyvią ir prasmingą veiklą. Pradžioje – stiklo paketai, pagaminti beveik rankiniu būdu, šiandien – viena iš moderniausių stiklo apdirbimo įmonių Baltijos šalyse, turinti pačių žinomiausių įmonių moderniausią pasaulinėje rinkoje technologinę įrangą, kuria atliekamas stiklo raižymas, stiklo briaunų apdirbimas, įvairaus stiklo grūdintas (saugaus stiklo gamyba), kiaurymių gręžimas stikle, stiklo paketų gamyba ir t. t. Įmonės pagaminta produkcija pasiekia kone visą pasaulį, netgi Japoniją, Australiją.

Šiauliečiai „Bodesą“ labiausiai žino kaip langų ir aliuminio fasadų gamintoją. Įmonės pagaminti langai yra daugelio šiauliečių namuose, butuose, pramonės ir prekybos įmonėse, įstaigose. UAB „Bodesa“ didžiuojasi ne tik savo moderniausia įranga, bet ir profesionaliu bei motyvuotu kolektyvu.

 

UAB „SPLIUS“

Šių metų šūkis #AšesuŠiauliai atitinka įmonės „Splius“ vertybes, nes pirmiausiai mes esame Šiauliai! Čia pradėjo kurtis telekomunikacijų verslas, išsiplėtojęs visoje Šiaurės Lietuvoje ir dabar jau „Splius“ interneto, išmaniosios televizijos paslaugomis naudojasi Radviliškio, Kuršėnų, Joniškio, Kelmės, Pasvalio, Naujosios Akmenės, Klaipėdos miesto gyventojai, o jau netrukus „Splius“ paslaugomis galės naudotis ir dar vienas Šiaurės Lietuvos miestas! 23 metus skaičiuojanti įmonė siekia ne tik rūpintis kiekvienu klientu, bet ir savo miestu, kraštu bei jo gyventojais, todėl „Splius“ įmonė finansiškai yra paskatinusi ne vieną talentą, prisidėjusi prie socialinių projektų. Kiekvieną miesto gimtadienį „Splius“ pasitinka kaip savo, todėl didžiuojamės galėdami prisidėti prie miesto gimtadienio renginių.

 

AB „GUBERNIJA“

Daugiau kaip 350 metų Šiauliuose veikianti „Gubernija“ yra neatsiejama šio miesto dalis, galinti drąsiai sakyti „Aš esu Šiauliai“. Daryklos rūsiai, menantys Lietuvos Didžiosios kunigaikštystės laikus, yra vieni iš seniausių išlikusių statinių Šiaulių apylinkėse, o „Gubernijos“ meistrų sukurtos gėrimų receptūros, technologijos ir autentiški gamybos būdai darykloje puoselėjami ir šiandien. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie savo miesto istorijos išsaugojimo, naujos istorijos kūrimo, taip pat – prie įvairių projektų ir švenčių. Šiais metais drauge su visais švęsdami miesto gimtadienį, versime naują „Gubernijos“ istorijos lapą. Miesto dienose apsilankę šiauliečiai ir miesto svečiai pamatys jau kitokią, atsinaujinusią istorinę Šiaulių alaus daryklą ir jos produktus.

 

UAB „ŠIAULIŲ VANDENYS“

UAB „Šiaulių vandenys“, vyk­dy­da­ma pa­grin­di­nę veik­lą – ge­ria­mo­jo van­dens tie­ki­mą ir nuo­te­kų tvarky­mą, nuo­sek­liai in­ves­tuo­ja ir at­nau­ji­na van­dent­var­kos ūkio inf­rast­ruk­tū­rą, siekia užtikrinti viešai

tiekiamo tinkamos kokybės geriamojo vandens ir tvarkomų nuotekų paslaugų plėtrą ir prieinamumą vartotojams Šiaulių mieste.

Bendrovė, vykdydama vandentvarkos projektus, prisideda prie tvarios aplinkos kūrimo sau ir ateities kartoms, o būdama socialiai atsakinga – prisideda prie miesto gyventojams bei svečiams organizuojamų renginių.

 

AB „ŠIAULIŲ ENERGIJA“

Šiauliai dažnai vadinami Saulės miestu, tačiau daugumai miestiečių šaltuoju metų sezonu šilumą į namus atneša ne saulė, o po keleto metų šimtmetį minėsianti savivaldybės AB „Šiaulių energija“. Pagrindinė įmonės veikla – šilumos energijos gamyba, centralizuotai tiekiant ją šildymui ir karšto vandens ruošimui, bei elektros energijos gamyba. Šiauliai siekia išsaugoti ir vystyti centralizuoto šilumos tiekimo tinklų sistemą, nes neabejoja, kad tai – ne tik geriausias būdas užtikrinti vartotojams šilumos  energijos tiekimą patraukliausiomis kainomis, bet ir puiki galimybė didinti atsinaujinančių energijos išteklių naudojimą, taip mažinant pražūtingą šiltnamio efektą sukeliančių dujų – anglies dvideginio – išmetimą į aplinką. 70 proc. AB „Šiaulių energija“ vartotojams tiekiamos šilumos gaminama naudojant vietinį biokurą, likusi dalis pagaminama iš gamtinių dujų. Šiuo metu AB „Šiaulių energija“ investuoja į šilumos perdavimo tinklų rekonstravimą, kad ateityje išvengtų vamzdynų trūkimų ir avarijų šilumos trasose. Nusidėvėję vamzdynai keičiami naujais poliuretanu gamykloje izoliuotais vamzdžiais, kurie pasižymi ilgaamžiškumu, jų šilumos nuostoliai mažesni.

 

UAB „VILMERS“

Skandinaviško kapitalo įmonė „Vilmers“ – tai ilgametę tarptautinę patirtį turintis minkštųjų baldų gamintojas, priklausantis didžiausiai Šiauliuose veikiančiai gamybinių įmonių NMF grupei. 400 kvalifikuotų darbuotojų komanda dirba pagal aukščiausius tarptautinius standartus. 2018 metais „Vilmers“ pirmoji pasaulyje įsidiegė skaitmeninę baldinių audinių sukirpimo mašiną, taip individualizuodama kliento užsakymą iki tikslių gaminio matmenų, audinio pasirinkimo iš beveik 300 audinių atspalvių, skirtingų porankių, kojelių kolekcijų, modulių ir funkcijų. Įsitvirtinusi Skandinavijos, Vakarų Europos rinkose, įmonė džiaugiasi atsivėrusiomis plačiomis augimo galimybėmis.

„Vilmers“ kasmet tarptautinėse baldų parodose pristato savo gaminius drauge su garsiausiais Europos baldų gamintojais.

 

UAB „ŠIAULIŲ PLENTAS“

UAB „Šiaulių plentas“ siekia kuo geresnių rezultatų tenkinant užsakovo ir normatyvinių dokumentų reikalavimus. Aplinkos apsaugos sistema padeda gerinti aplinkos apsaugos veiksmingumą, kurti švarią ir saugią aplinką šiandienos ir ateities kartoms. UAB „Šiaulių plentas“ siekia ir toliau būti viena iš geriausių susisiekimo komunikacijų tiesimo įmonių Lietuvoje. Šiam tikslui pasiekti kasmet suformuojami tikslai kokybės parametrams, aplinkosaugos būklei ir darbuotojų saugos, sveikatos būklei gerinti.

 

UAB „MAXIMA“

„Mūsų prekybos tinklas užaugo kartu su visa Lietuva bei ją kasdien kuriančiais žmonėmis. Tad ir švęsti norime kartu. Prie Šiaulių miesto gimtadienio prisidedame nebe pirmąjį kartą, džiaugiamės, galėdami prisidėti ir šiemet. Šiaulių gimtadienį noriai švenčia, eisenoje dalyvauja ir mūsų bendrovės darbuotojai“, – sako lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ generalinė direktorė Kristina Meidė.

Pernai Šiaulių miesto 782-ojo gimtadienio šventės proga „Maxima“ kvietė miesto gyventojus ir svečius dalyvauti specialiuose šiai progai surengtuose žaidimuose. Viename iš jų Šiaulių „Maximos“ pirkėjas laimėjo 782 eurų vertės apsipirkimą „Maximos“ tinklo parduotuvėse. Šiemet „Maxima“ šiauliečius taip pat džiugins akcijomis.

 

AB ŠIAULIŲ BANKAS

Prieš 27 metus Šiauliuose įsteigtas Šiaulių bankas – didžiausias lietuviško kapitalo bankas, stabiliai ir nuosekliai augantis finansinis partneris, ypatingą dėmesį skiriantis verslo finansavimo ir vartojimo finansavimo sprendimams. Pagal 2018 m. „DIVE Lietuva“ slapto pirkėjo tyrimo rezultatus Šiaulių bankas yra pirmas Lietuvoje pagal klientų aptarnavimo kokybę. Siekiame, kad tvari mūsų veikla padėtų ne tik klientams, bet ir visiems Lietuvos žmonėms, todėl nuolat prisidedame prie įvairių socialinių, kultūrinių, sporto renginių, įtraukiančių bendruomenes ir svečius. Na o Šiaulių miesto gimtadienis – neatsiejama šventė ir Šiaulių bankui! Sveikiname kolegas, šiauliečius ir visus miesto svečius!

 

UAB „VERSINA“

UAB „Versina“ – ilgametę patirtį turinti, patikima, nuolat tobulėjanti statybos paslaugų įmonė iš Žemaitijos sostinės, Telšių. Įmonė statybų versle jau dvidešimt metų. Per šį laikotarpį jai pavyko suburti ir išlaikyti patyrusius vadovus, kvalifikuotus specialistus ir statybininkus. UAB „Versina“ vykdo plataus spektro statybos projektus: stato bei atnaujina gamybinės, visuomeninės ir komercinės paskirties statinius, infrastruktūros objektus, gyvenamuosius namus. UAB „Versina“ darbuotojai bei vadovai atsakingai dirba tam, kad galėtų didžiuotis atliktų darbų kokybe.

 

UAB „BALTIC PALLETS“

UAB „Baltic Pallets“ įkurta 2008 m. Tai didžiausia naudotų padėklų prekybos įmonė Lietuvoje. Bendrovė prekiauja visų rūšių mediniais padėklais, medienos gaminiais, pakuotės priemonėmis. Tai įmonė, kuri klausosi ir stengiasi dirbti geriau nei tikisi partneriai ir klientai. Tai specialistų komanda, sukaupusi ilgametę patirtį medinių padėklų srityse.

 

Visi rėmėjai ir šventės draugai: https://bit.ly/2Hi5C5c

Žanetos Bytautienės nuotr.




Atnaujinta: 2019-08-28 14:53