Atgal

Koncerte „Jau žvaigždė patekėjo“ skambės advento ir Kalėdų dainos

Gruodžio 16 d., pirmadienį, 18 val. koncertų salėje „Saulė“ (Tilžės g. 140) vyks koncertas „Jau žvaigždė patekėjo“. Artėjant gražiausioms metų šventėms organizuojamas tradicinis, šiauliečiams jau puikiai pažįstamas koncertas, kasmet suburiantis tiek vaikus, tiek jų tėvelius į tikrą muzikos ir šokio šventę. Renginyje skambės Šiaulių kultūros centro vokalo studijos „Rokoko“ atliekamos advento ir kalėdinės dainos, pasirodys Šiaulių kultūros centro choreografijos studija „Aušrelė“ ir buvusi auklėtinė Gerda Damskytė-Rumšienė.
Organizatorius – Šiaulių kultūros centras, Šiaulių kultūros centro vokalo studija „Rokoko“.
Renginys nemokamas.


Jau daugiau nei 30 metų Šiaulių kultūros centro vokalo studija „Rokoko“ yra aktyvi Šiaulių miesto muzikinio gyvenimo dalyvė. Jos nariai įvairaus amžiaus – čia vietą atranda ir vaikai, ir jaunimas, ir suaugusieji, užsikrėtę troškimu dainuoti. Studija ne tik nuolat dalyvauja įvairiose šventėse ir festivaliuose, bet ir kasmet pavasarį bei žiemą organizuoja jau tradicijomis tapusius koncertus.

Koncertas „Jau žvaigždė patekėjo“ organizuojamas jau daugiau nei 5 metus, artėjant jaukiausiai metų šventei – šv. Kalėdoms. Šių metų renginys ketina pradžiuginti klausytojus nauja šventine programa ir žymiai pagausėjusiu bei atsinaujinusiu studijos kolektyvu. Koncerto programoje – kalėdinės ir advento dainos, kurias dovanos visos studijos „Rokoko“ grupės, nuo pačių mažiausiųjų iki suaugusiųjų.

Kaip jau įprasta, vokalo studija „Rokoko“ kasmet dalyvauti pasikviečia ir savo bičiulius. Scenoje pasirodys nuolatinis koncerto dalyvis – Šiaulių kultūros centro choreografijos studija „Aušrelė“ (meno vad. M. Kosaitis, meno vad. asist. V. Adomėnaitė-Butnorienė). Tai kolektyvas, gyvuojantis jau beveik 43 metus, nuolat dalyvaujantis įvairiose miesto ir respublikiniuose renginiuose, šiauliečius kasmet džiuginantis ir kalėdine šokių programa.

Studijos „Rokoko“ meno vadovė R. Kauneckaitė prasitaria, kad netikėta koncerto staigmena taps studijos buvusios auklėtinės, nuostabaus balso Gerdos Damskytės-Rumšienės, pasirodymas. „Smagu, kad buvusieji auklėtiniai visada noriai sugrįžta, dalijasi patirtimi su dabartiniais auklėtiniais ir puošia mūsų koncertus. Labai kviečiu visus šį pirmadienį dalyvauti! Šis koncertas skirtas ne tik šokėjų tėveliams, bet visiems, kurie neabejingi ypatingai gražiai vaikų muzikai ir sidabriniams balsams“, – sako vadovė.

Informaciją teikia Šiaulių kultūros centro vokalo studijos „Rokoko“ meno vadovė Rasa Kauneckaitė, mob. 8 682 11720, el. p. rasakauneckaite@gmail.com.




Atnaujinta: 2019-12-13 13:03