Atgal

Muzikinis spektaklis „Gimiau pačiu laiku“

Užklupusi pasaulinė pandemija, sustojęs įprastas gyvenimas sumaišė visų žmonių planus. Ne išimtis tapo ir kultūros sektoriaus darbuotojų planuoti ir organizuoti renginiai. Kaip žinia, Kovo 11-ąją turėjęs vykti miuziklas „Gimiau pačiu laiku“ buvo perkeltas į Birželio 1-ąją, bet dėl nesibaigiančių ribojamų turi būti atšauktas. Vis dėlto viliamasi, kad sunkūs laikai praeis ir šis unikalus miuziklas bus parodytas miestiečiams dar šiais metais.

Šiaulių arena, Jono Jablonskio g. 16
Birželio 1 d. 19 val. RENGINYS ATŠAUKIAMAS

„Saugodami save ir kitus, laikydamiesi Vyriausybės nurodymų, su dideliu liūdesiu turime pranešti, kad miuziklas „Gimiau pačiu laiku“ atšaukiamas, todėl prašome šiauliečių susigrąžinti sumokėtą 1 euro administracinį mokestį. Visgi įdėto darbo, žmonių geranoriškumo ir idėjos pamiršti neketiname, todėl dėsime visas pastangas, kad šiauliečiai jį kaip įmanoma greičiau išvystų. Būkime sveiki ir gretai vėl susitiksime“, – sako Šiaulių kultūros centro direktorė Deimantė Bačiulė.

Grąžinti kvietimus galima iki birželio 30 d. Kvietimai, pirkti kasose, yra grąžinami kasose – už juos yra grąžinami grynieji pinigai. El. kvietimus galima grąžinti užpildant prašymą: https://bit.ly/35gqzs9.

APIE MUZIKINĮ SPEKTAKLĮ

Šiaulių kultūros centro kuriamas spektaklis suburs bendroje scenoje ne tik vaikų ir suaugusių mėgėjų meno kolektyvus, profesionalius aktorius, bet ir garsius šalies atlikėjus, kurie savo kūrybą pradėjo ar tebevysto Šiauliuose. Miuziklas, kokio Šiauliai dar neregėjo, pakerės jautria, asmeniškai daugelio išgyventa istorija, ragins atpažinti bei atrasti save, primins pastarojo trisdešimtmečio istoriją.

Kuriamo muzikinio spektaklio dėmesio centre – jauni žmonės ir jų gyvenimai. Tai šiauliečiai, kurie 1990-aisiais buvo dar vaikai, tai tie patys optimistiškai nusiteikę jaunuoliai šaltais 2000-aisiais, o šiandien tai tėvai, mokytojai, menininkai – savo, savo miesto, savo šalies naujos istorijos kūrėjai. Miuziklo dramaturgija schematiška, apimanti 1990–2020 m. svarbiausius įvykius ir leidžianti stebėti, kaip keitėsi Šiauliai, Lietuva per trisdešimt Nepriklausomybės metų. Miuziklas prikels kiek į užmarštį nuėjusią, tačiau dar visai neseną praeitį, ragins rodomuose įvykiuose atpažinti save.

Vaidina Severinas Norgaila – Saulius, Dalius Jančiauskas – Algis (Sauliaus tėvas), Danguolė Petraitytė – Nijolė (Sauliaus mama), Sigitas Jakubauskas – Antanas (Sauliaus senelis), Žygimantas Vozgirdas – Saulius vaikystėje, Monika Paraugytė – Erika (Sauliaus draugė), Oskaras Grinius, Benas Vasiliauskas, Adomas Lomeika, Jogaila Girkantas – Sauliaus draugai

Dalyvauja Šiaulių kultūros centro teatro studija „Gūžta“ (meno vad. Lina Jankauskaitė-Peleckienė), Šiaulių kultūros centro choreografijos studija „Aušrelė“ (meno vad. Mindaugas Kosaitis), Šiaulių kultūros centro jaunimo kamerinis choras „Atžalynas“ (meno vad. Mindaugas Žalalis), Šiaulių universiteto gimnazijos mišrus choras „Poco“ (vad. Rasa Stoškuvienė), Šiaulių kamerinis orkestras (meno vad. Vilhelmas Čepinskis), Šiaulių bigbendas (meno vad. Raitis Ašmanis), „BIX“, „Vairas“, „Colours of Bubbles“, „Kitava“, „Kieno mishke kankorezhiai“, Laura Remeikienė, ansamblis „Jonis“

Kūrėjai: režisierė ir scenarijaus autorė Lina Jankauskaitė-Peleckienė, choreografas Mindaugas Kosaitis, dirigentas Raitis Ašmanis, vaizdo projekcijų montažo autorius Pijus Peleckis, šviesų dailininkas Darius Malinauskas, garso režisierius Dovydas Kiela, kostiumų dailininkė Gabrielė Januškevičiūtė

Muzikinio spektaklio trukmė – 90 min. 

Org. Šiaulių kultūros centras, partnerė – Šiaulių arena

Įėjimas tik su kvietimais. Kvietimus galima įsigyti „Ticket Market“ kasose ir internetu https://bit.ly/2TajOlN. Kvietimui taikomas 1 Eur Šiaulių arenos administracinis mokestis. Vaikams, neužimantiems vietos, nemokamai. Norintys įsigyti daugiau kaip 16 kvietimų vienu metu, „Ticket Market“ interneto svetainėje turėtų užpildyti Grupinių bilietų formą. Bilietai, kurie buvo įsigyti iki kovo 11-osios, galioja tie patys. Vietų skaičius ribotas.

Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas.

Daugiau informacijos čia.




Atnaujinta: 2020-05-05 13:56