Atgal

Kvietimas teikti informaciją apie planuojamus renginius miesto šventėje „Šiaulių dienos 784“

Staiga mus užklupusi pandemija sutrukdė ne tik įprastinę žmonių veiklą, bet ir meninį, kultūrinį gyvenimą, žinomų švenčių laukimą, jų organizavimą ir įgyvendinimą. Tad kuriam laikui netekome tradicinių ir daugeliui įprastų organizuojamų veiklų ir renginių. Tačiau, nors dar ir nėra aiškios informacijos dėl tolimesnio renginių likimo, pamažu švelninamos karantino sąlygos ir atgyjantis gyvenimas nuosekliai grįžta į savo vėžes. Planuojama, kad miesto šventė „Šiaulių dienos 784“ įvyks.


Numatoma, kad „Šiaulių dienos 784“ vyks 2020 m. rugsėjo 10–12 d. Miesto šventės šūkis –  „#Šiauliaišviečia“, jau kurį laiką vartojamas įvairiuose renginiuose ir iniciatyvose. Manoma, kad šių metų šventinė „Šiaulių dienų“ renginių programa gali būti kiek kitokia nei įprastai, tačiau įdomi ir patraukli plačiai žmonių auditorijai. Viliamasi, kad kiekvienas šiaulietis ir miesto svečias ras sau įdomių pramogų.

Tad kviečiame prisijungti prie šventės veiklų įgyvendinimo ir miestui bei jo gyventojams padovanoti įsimintinų akimirkų. Prašome teikti informaciją apie planuojamus renginius, iniciatyvas, parodas, akcijas ir pan., kad galėtume parengti bendrą šventės renginių programą. Pagrindinės šventės dienos – rugsėjo 10–12 d. Internete bus skelbiama bendra šventės renginių programa. Pagrindinė programa, kuri absoliučiai atitiks šventės tematiką, apims ne į siaurą ratą, o į plačią visuomenės dalį, turistus orientuotus renginius, bus spausdinama ir plakatuose. Informacijos lauksime iki 2020 m. birželio 19 d. Laiku nepateikus informacijos, renginys bus skelbiamas tik šventės programoje internete.

Labai kviečiame aktyviai komunikuoti ir artėjant renginiams. Jūsų siunčiamą informacinį tekstą su nuotraukomis pasidalysime ir bendroje „Šiaulių dienų“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Visą informaciją apie renginius prašome pateikti Šiaulių kultūros centro Komunikacijos skyriaus vedėjai Irmai Jurgaitytei el. p. irma.jurgaityte@siauliukc.lt.

Kvietimas teikti informaciją apie planuojamus renginius miesto šventėje „Šiaulių dienos 784“

Renginio registracijos forma




Atnaujinta: 2020-05-07 10:28