Atgal

Kviečiame dalyvauti akcijoje „Didelis spalvotas AČIŪ“

Artėja birželio 1-oji, Tarptautinė vaikų gynimo diena. Norime pakviesti ne tik pasidžiaugti Šiauliuose augančiais vaikais ir jaunuoliais, bet ir padėkoti visiems pedagogams: darželio auklėtojams, mokytojams bei jų padėjėjams, padėjusiems mums išgyventi nelengvą karantino laikotarpį.


Kviečiame šeimas su vaikais registruotis į gegužės 31 d. (sekmadienį) 12–17 val. Prisikėlimo aikštėje vyksiančią Šiaulių kultūros centro akciją „Didelis spalvotas AČIŪ“. Ant Prisikėlimo aikštės grindinio spalvotomis kreidelėmis sukursime piešinius, kurie taps didžiule spalvota padėka mūsų Mokytojams. Renginio metu piešiniai bus fotografuojami ir skelbiami Šiaulių kultūros centro „Facebook“ paskyroje. Už labiausiai patikusius piešinius bus galima balsuoti iki birželio 1 d. 24.00 val. Daugiausiai „patinka“ paspaudimų surinkusios nuotraukos autoriai bus apdovanoti prizais.

Kadangi dėl karantino apribojimų aikštėje vienu metu galės būti tik ribotas asmenų skaičius, akcijos dalyviams būtina išankstinė registracija el. p. ugne.skackauskiene@siauliukc.lt, tel. +370655 25521. Bus sudarytas grafikas ir paskirtas dalyvių atvykimo laikas. Registruotis galima iki gegužės 29 d., dalyvių skaičius ribotas. Vyresni nei 6 metų akcijos dalyviai turi dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones – veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones.

Aikštė bus suskirstyta langeliais po 1 kv. m., piešimui skirta 30 min. Spalvotas kreideles gausite atvykę į vietą. Visi akcijos dalyviai bus apdovanoti balionais ir saldžiomis dovanėlėmis, kurias įsteigė „Norfos“ labdaros ir paramos fondas.

Būkime linksmi, išradingi ir pilni vaikiško džiaugsmo! Iki susitikimo!




Atnaujinta: 2020-05-26 09:13