Atgal

„Biplan“ ir Karinos Krysko koncertas „Džiaze tik merginos“

Šiaulių kultūros centro Didžioji koncertų salė (Aušros al. 31)
Lapkričio 27 d. 18 val.
15–30 Eur

2020 m. lapkričio 27 d. turėjęs vykti „Biplan“ ir Karinos Krysko koncertas „Džiaze tik merginos“ yra atšaukiamas.
 
Bilietus įsigijusiems internetu (išskyrus Nordea) pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą, iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Pinigai bus pervesti iki 2020 m. spalio 9 d.
 
Pirkę kasose arba internetu ir atsiskaitę Nordea, prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766.
 
Tie, kurie bilietus įsigijo Šiaulių miesto koncertinėje įstaigoje „Saulė“, prašome kreiptis tel. nr. +370 614 000 89.

Išskirtiniuose pasirodymuose – netikėtas „Biplan“ ir Karinos Krysko muzikinis duetas. Garsiausia Lietuvos populiariojo roko grupė „Biplan“ kartu su gražiabalse dainininke Karina Krysko ruošiasi koncertų turui „Džiaze tik merginos“. Šiuose pasirodymuose „Biplan“ ir Karina klausytojus nukels į praėjusios eros ir džiazo muzikos įkvėptą muzikinį vakarą.

Švęsdami vieno nuotaikingiausių albumų gimtadienį, daugelio muzikos hitų autoriai „Biplan“ pristato ypatingą koncertų turą. Prieš 20 metų išleistas albumas „Jazz’e tik merginos“ klausytojus išjudino tokiais puikiai žinomais kūriniais kaip „Šypsenos“, „Kino filmai“ ir „Čiao, Bambino“, o būsimi koncertai nustebins naujomis garsiausių „Biplan“ dainų aranžuotėmis.

Išskirtiniams koncertams prie „Biplan“ jungiasi žavioji Karina Krysko. Iki šiol Karina savo talentu džiugino muzikos, teatro ir šokio gerbėjus. Sukūrusi įsimintinus vaidmenis roko operose ir miuzikluose, šį kartą Karina padovanos savo šilkinį balsą gerai žinomoms „Biplan“ melodijoms.

Klausytojų laukia akustinis garsas ir džiazo prieskonių paaštrintas skambesys, ne viena baladė bei šokti kviečiantys ir lindyhopo ritmu skambantys kūriniai. Turo „Džiaze tik merginos“ programoje atgims 2008 metų „Biplan“ ir Karinos duetas „Aš be tavęs ne aš“, naujos aranžuotės dainoms „Iš taško A“, „Vakar“, „Labas rytas“, „O mes prie jūros“ ir daugelis kitų „Biplan“ hitų iš jau 25-erius metus trunkančios karjeros kūrybinių etapų.

Nuotaikinga, jautri ir šventiška programa sugrąžins į džiazo, bigbendų ir pakilios romantikos laikus. Karina kartu su grupe „Biplan“ atliks didžiąja programos dalį, o koncertų džiazo dvasią ir skambesį praturtins kviestiniai muzikantai bei speciali scenografija.

Biplan ir Karina | Iš taško A - 2020 (jazz version) 

Biplan su Karina | Aš be tavęs ne aš (oficialus video) 

Biplan | O mes prie jūros (oficialus video) 

Organizatorius – VšĮ „Metų pramogos“




Atnaujinta: 2020-10-09 14:00