Atgal

„Šiaulių dienų 784“ didžiųjų renginių teritorijos


Šiaulių kultūros centras skelbia didžiųjų renginių teritorijų planus ir atkreipia dėmesį į tai, kad visose miesto šventės renginiuose privaloma dėvėti apsaugines veido kaukes ir laikytis saugaus atstumo. Apsaugines kaukes dėvėti raginami ir kviečiami ne tik renginių lankytojai, bet ir praeiviai.

Šiais metais į didžiuosius renginius yra vykdoma išankstinė dalyvių registracija. Ji, atsitikus blogiausiam scenarijui, sudarys galimybes būti pirmam informuotam apie atsiradusią grėsmę ir būtiną apsisaugojimą.

Šiaulių kultūros centras ragina šiauliečius ir miesto svečius registruotis į didžiuosius miesto šventės renginius. Iškilus COVID-19 ligos grėsmei, bus galima pateikti informaciją Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui, registracija padės lengviau rasti šventės dalyvius.

Registruotis į šventinius renginius galima Šiaulių kultūros centro interneto svetainėje adresu – https://www.siauliukc.lt/registracija-i-rengini/, į bigbendų festivalį – shorturl.at/pqMN9, į Šiaulių miesto garbės piliečio inauguraciją ir šventinį koncertą – https://bit.ly/2F9nBNp. į renginį „Poviliukas Slam & Beatbox Battle“ – https://forms.gle/V1EEGLUfx1F9igBcA, o į plenero „Ugnies stulpai“ šamoto skulptūrų uždegimo ceremoniją – https://forms.gle/3vrfRbZZ4AqpRDET6.

Šiauliečiai ir miesto svečiai maloniai prašomi laikytis saugumo reikalavimų ir nurodymų bei kviečiami miesto gimtadienį švęsti socialiai ir atsakingai.




Atnaujinta: 2020-09-10 07:46